Україна і світ

Якщо переможе Клавдія Петрівна – це абсурд: СолоХа про участь у Нацвідборі


Українська співачка СолоХа (справжнє ім’я – Тереза Балашова) подала заявку на участь в національному відборі на Євробачення 2025.

В ексклюзивному коментарі Фактам ICTV.Life вона розповіла, як оцінює свої шанси на перемогу, про що буде її конкурсна пісня та що змусило СолоХу засумніватися у чесності Нацвідбору.

СолоХа про участь у Нацвідбірі на Євробачення

Артистка зізналась, що вже не вперше намагається спробувати свої сили у Нацвідборі на Євробачення. Вона тричі подавала заявку, однак жодного разу не проходила відбір.

До початку повномасштабної війни СолоХа навіть літала у Франкфурт, аби записати конкурсну пісню на студії Modern Talking з європейськими композиторами. Зрештою, співачку дуже пригнічило те, що вона не потрапила до списку фіналістів.

– Я замислилися, чи є чесним цей конкурс. Чи не домовляються заздалегідь артисти, їхні продюсери про те, хто переможе. І що саме навколо переможця робиться конкурс, штучно створюється ажіотаж. Я певний період не брала участь, а цього разу подумала, що хочу ще раз випробувати долю. Все ж таки є віра в те, що все буде по-чесному. Я покажу свою роботу, покажу себе як співачку, яка працює, займається благодійністю під час війни, – сказала СолоХа.

СолоХа про конкурсну пісню і конкуренцію

СолоХа поділилась, що подала дві пісні на Нацвідбір, одну їй написав музичний продюсер Андрій Ігнатченко, а іншу – Богдан Слутий. Обидві композиції українською мовою.

– Я дуже вірю, що на мене звернуть увагу. Одна пісня мотивуюча для всіх українців, а друга – буде більше пов’язана зі здоров’ям нації та всього людства, – розповіла артистка.

Солоха

Фото: СолоХа

За словами артистки, зараз в шоу-бізнесі ширяться плітки про те, що заявку на Нацвідбір подаватиме Клавдія Петрівна і що вона навіть може стати переможцем. СолоХа вважає, що це буде “абсурдною ситуацією”, адже Клавдія Петрівна, за її словами, “має мінімальні голосові дані та мінімальну харизму”.

– Я вважаю, що пісня на Євробачення має бути дуже потужною. Людина має бути безмежно харизматичною, активною. Я конкуренції не боюся, адже кожен український артист індивідуальний. У своєму амплуа, у своїй творчості, оригінальності я не бачу конкуренції. Будемо спостерігати і дуже вірити, що не буде кумівства, а все буде об’єктивно і чесно. Мені треба показати себе, і нехай обирає народ, – підсумувала СолоХа.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

До слова, чи дійсно Клавдія Петрівна братиме участь у Нацвідборі на Євробачення 2025 – наразі невідомо. Факти ICTV.Life звернулися за коментарем до представників співачки, однак поки не отримали відповіді.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-18 15:18:49