Україна і світ

Експродюсер Нацвідбору Дмитро Шуров прокоментував свою заміну на Тіну Кароль


Лідер гурту Pianoбой Дмитро Шуров, який два роки поспіль був музичним продюсером Нацвідбору на Євробачення, прокоментував свою заміну в особі співачки Тіни Кароль.

Дмитро Шуров про Нацвідбір на Євробачення

Музикант пригадав, як два роки тому йому запропонували взяти на себе роль музичного продюсера. Тоді команда вперше зіткнулася з такими викликами, як прослуховування під ракетними обстрілами, блекаути та проведення фіналу у метро.

– Часом ця, здавалось би, музична робота, більше нагадувала прийоми психотерапевта. Але я люблю такі виклики й отримував задоволення від роботи, незважаючи на всі обставини. Цього року я передав естафету Тіні Кароль, – написав артист у Facebook.

Натомість Шуров зосередився на благодійних турах для підтримки тактичної медицини та виступах перед українськими військовими.

– Бажаю команді чудового відбору цього року! Бажаю новій продюсерці відшукати пісні, які торкнуться серця кожного українця і допоможуть їм знайти ідеального представника України у 2025 році, – додав музикант.

Прийом заявок на участь у Нацвідборі на Євробачення 2025 вже розпочато. У сольних виконавців та гуртів є час до середини листопада.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Дмитро Шуров

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-18 14:44:40