Україна і світ

У ЖК Амурський в Києві сталася стрілянина через припарковане авто

Фото: Unsplash

В Голосіївському районі Києва сталась стрілянина через припарковане авто, яке засмутило одну зі сторін конфлікту.

Через стрілянину столична поліція розпочала кримінальне провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Зараз дивляться

Стрілянина у Голосіївському районі

Інформація про стрільбу на прибудинковій території в одному із столичних ЖК (ймовірно, йдеться про ЖК Амурський, – Ред.) надійшла до правоохоронців сьогодні близько 19:10.

На місце події негайно виїхали слідчо-оперативна група територіального підрозділу та екіпажі патрульної поліції.

– Попередньо встановлено, що між двома чоловіками відбувся конфлікт через припарковане авто одного з них. У подальшому між учасниками виникла бійка, у ході якої водій транспортного засобу із зареєстрованої зброї травматичної дії здійснив декілька пострілів у бік опонента, – йдеться у повідомленні поліції.

В мережі згодом з’явились кадри стрілянини під ЖК Амурський у Києві.

Зазначається, що внаслідок стрілянини місцевий мешканець 1975 року народження, отримав тілесні ушкодження. Потерпілого лікарі госпіталізували до медичного закладу для надання допомоги.

Своєю чергою, стрілка було затримано, а за вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) КК України.

Наразі правоохоронці продовжують встановлювати всі обставини цієї події. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нагадаємо, вночі 27 серпня, під час комендантської години, стався озброєний напад на пост охорони Луцького ТЦК. Після цього у ОК Захід повідомили, що був поранений військовослужбовець.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-02 22:10:52