Україна і світ

Думала, що не доїдемо: Решетнік розповіла про складнощі на кордоні з Румунією


Дружина телеведучого Григорія Решетніка, блогерка Христина Решетнік розповіла про складнощі, з якими подружжя зіткнулося на кордоні з Румунією.

Христина Решетнік про складнощі на кордоні

Христина разом з Григорієм виїхали за кордон на авто, аби забрати своїх синів в Україну. Поки подружжя було в Києві, їхні хлопці відпочивали на морі.

Однак Решетніки зіткнулися з проблемами під час перетину кордону з Румунією. Про це Христина розповіла у сториз на особистій сторінці в Instagram.

Зараз дивляться

– Сказати, що ми втомилися, мабуть, нічого не сказати. Тому що ми вже довго в дорозі. Ну я то таке, а от коханий вже як дальнобійник, чесне слово. Сюрпризи не закінчуються в цій дорозі, – сказала вона.

Христина пояснила, що віднедавна румунські прикордонники вимагають наявність сертифікату, який свідчить про проходження технічного огляду автомобіля. Громадяни, які не мають цього документу, не можуть проїхати на територію Румунії.

Решетнікам порадили поїхати в сусідню Молдову, оскільки там можна зробити сертифікат про ТО автомобіля. Подружжя все зробило, простояло чергу на кордоні, однак їх знову не впустили в Румунію, мовляв, документ зроблено не на тому бланку.

Решетнікам довелося повертатися в Україну, аби вирішити цю проблему і зрештою мати змогу перетнути кордон.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Нам довелось повертатися назад в Україну. Щоб проїхати – намотали такий кілометраж, Плюс по декілька разів на кордоні простояли. Я думала, що ми ніколи не доїдемо, а діти ж чекають на нас. Ох, як я обожнюю кордони. Але насправді – це просто людський фактор. Ми потрапили на жінку, яка ненавидить увесь світ, тому чіпляєтья до всього чого тільки можна, – поділилася Христина.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-30 17:15:59