Україна і світ

Це важливо для нас: Орест Дрималовський звернувся до друзів ДШВ


Ведучий Вікна-новини на СТБ і представник пресслужби 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади Орест Дрималовський в ефірі телемарафону Єдині новини розповів, чого наразі не вистачає військовим.

Орест Дрималовський про потреби ДШВ

Під час розмови з ведучим Вадимом Карп’яком Орест подякував українцям, які долучаються до проєкту Друзі ДШВ та фінансово підтримують наших захисників.

– Ми завжди потребуємо як безпілотників, так і засобів РЕБ, щоб зберегти наших людей, нашу техніку, наші артилерійські системи. Це для нас дуже важливо, тому я вдячний усім людям, які заходять на сайт Друзі ДШВ, підтримують 79-ту бригаду, яка два роки без ротації на одному з найважчих напрямків фронту, – сказав він.

Дрималовський зазначив, що військовим вкрай необхідні розвідувальні дрони, які можуть стежити за тилом ворога, за переміщенням окупантів, а також постійно шукати цілі для наших операторів ударних БПЛА.

– Нам потрібні складні технологічні рішення, як-от радіолокаційні станції, щоб вчасно виявляти ворожі довгі крила, це Орлани, Суперками, Зали. Потреб вкрай багато, – додав Орест.

Допомогти військовим донатом можна через платформу Друзі ДШВ. На сайті всі охочі можуть зробити як разовий донат, так і оформити підписку на автоматичні щомісячні донати.

Суму ви обираєте самі. Пам’ятайте, що маленьких донатів не буває і кожен внесок є важливим. Користувачі, які оформлять підписку, зможуть отримати фірмові подарунки від ДШВ.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Орест Дрималовський


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-20 14:06:04