Україна і світ

Не міг би домовитися із совістю: Усик зізнався, чи хотів би стати президентом України

Фото: Офіс президента

Чемпіон світу з боксу у надважкій вазі Олександр Усик заявив, що не хотів би опинися у кріслі президента України, коли його запитали про це, а також зізнався, чи є серед його планів політична кар’єра.

Про це він розповів в інтерв’ю виданню NV.

Усик відповів, чи хоче бути президентом

На запитання, ким він бачить себе через десять років, Олександр Усик заявив, що не залишить бокс, і що цей вид спорту завжди буде з ним.

Зараз дивляться

— Я працюватиму в боксі, допомагатиму боксу. Це частина мого життя. Може, стану президентом Федерації боксу України, попрацюю там, потім піду міністром спорту. Буду займатися бізнесом і спортом, – сказав він.

На запитання, чи хотів би він стати президентом України – чемпіон світу з боксу відповів, що це йому “не подобається”.

— Політична взагалі не цікава, бо я не вірю в політику. Для мене політика — це коли потрібно іноді сказати те, чого ти не зробиш, а я не міг би домовитися зі своєю совістю. Усе, що я роблю, і все, що в мене є, формується в діалозі і в згоді з моєю совістю і з самим собою, – додав спортсмен.

Також боксер пояснив, що для нього посада міністра молоді та спорту не є політичною, а передусім менеджерською позицією. За його словами, політика для нього – це депутатство.

Цікаво, що минулого року у коментарі YouTube-каналу Seconds Out Олександр Усик сказав, що у майбутньому збирається балотуватися у президенти України.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Тоді він заявляв, що має намір зробити це після завершення боксерської кар’єри. На запитання, чи варто хвилюватися президенту Володимиру Зеленському, то Усик відповів: Зеленський спокійний, бо у нього є сила.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-24 17:41:48