Україна і світ

Сьогодні наша свобода в окопах: звернення Зеленського до Дня Незалежності України

Фото: Getty Images

Президент України Володимир Зеленський привітав весь народ із 33-м Днем Незалежності та подякував усім, хто стоїть на захисті свободи і майбутнього нашої держави.

Своє звернення до народу президент записав на Сумщині біля річки Псел, що поряд із кордоном Курської області РФ.

За словами Зеленського, то, хто хоча б раз побачив Україну, то неодмінно в неї закохується, а той, хто хоча б раз тут побував – повернеться. Нашу країну ні з чим не можна сплутати.

Зараз дивляться

Звернення Зеленського до Дня Незалежності 2024

Володимир Зеленський нагадав, що 913 днів тому розпочався напад Росії на Україну. Та український народ вміє повертати “борги”. А тому, той, хто зичив нам лиха, отримає його у себе вдома з відсотками.

І це не пророцтво, не зловтіха, не сліпа помста – це закономірність, справедливість, бумеранг для зла, наголосив президент Володимир Зеленський.

– 913 днів тому, зокрема й через Сумщину, Росія пішла на нас війною. Те, що ніс на нашу землю ворог, тепер вернулося в його дім. І той, хто хотів перетворити наші землі на буферну зону, має думати, аби його країна не стала буферною федерацією, – заявив очільник держави у своєму зверненні до Дня Незалежності.

За словами президента, це відплата за наших мирних громадян, на яких летять КАБи й Кинджали, за наших посивілих батьків, за наших дітей, що змушені навчатися під землею. За всіх наших людей, які б воліли ніколи в житті не знати назви таких проклятих місць, як: Саваслейка, Оленья, Енгельс.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Володимир Зеленський наголошує, росіяни повинні знати, що в кожну точку їхньої країни, яка є джерелом небезпеки для українців, рано чи пізно прилетить наша відповідь.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-24 09:04:52