Україна і світ

Помер Джон Епрі – зірка фільмів Клан Сопрано і Хрещений батько


Голлівудський актор, зірка фільму Хрещений батько Джон Епрі помер у віці 83 років. Він відійшов у вічність в оточенні своїх близьких у Лос-Анджелесі.

Помер актор Джон Епрі – що відомо

Новину про смерть актора підтвердив його менеджер Вілл Левін. Джон Епрі помер ще 5 серпня, однак на широкий загал про це стало відомо лише через два тижні.

Точну причину смерті Джона Епрі не назвали. За словами менеджера актора, він “помер природною смертю”.

Зараз дивляться

– Я дуже засмучений смертю пана Епрі. Він був неймовірно талановитим актором і його любили друзі. Один із найкласніших хлопців, яких я знав, – сказав Вілл Левін.

У Джона Епрі залишилися дружина Бетсі Грасі та троє дітей – дочка Ніколь від попереднього шлюбу та пасинки Маріка Паркер і Валентино Грасі.

Зазначимо, що Епрі народився в 1941 році в сім’ї італійських іммігрантів у Нью-Джерсі. Він дебютував у кіно в драмі Стіва Макквіна про поліцію Сан-Франциско Булліт. Потім актор зіграв молодого Сальваторе Тессіо у другій частині фільму Хрещений батько.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Також Джона Епрі знають завдяки участі в таких стрічках як Степфордські дружини, Нью-Джек-Сіті, Маньчжурський кандидат, Клан Сопрано, Врятовані дзвінком, Команда А та інших. Протягом останніх років життя актор був зіркою британського драматичного серіалу Затока.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-19 10:34:38