Україна і світ

Зеленський призначив уповноваженого з питань санкційної політики: що відомо про Власюка

Фото: Офіс президента

Володимир Зеленський призначив радника-уповноваженого президента України з питань санкційної політики.

Призначення Владислава Власюка – що відомо

Згідно з оприлюдненим указом президента №506/2024, ним став Владислав Власюк.

Указ президента про призначення Владислава Власюка радником-уповноваженим з питань санкційної політики підписано сьогодні, 16 серпня.

Зараз дивляться

Владислав Власюк – біографія і факти з життя

У 2012 році Владислав Власюк закінчив юридичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка, ставши магістром права.

У 2013-2014 роках він навчався на магістратурі у Лондонському університеті королеви Марії. Спеціалізація – Міжнародний інвестиційний арбітраж, Корпоративні фінанси, Міжнародні енергетичні транзакції, Міжнародний енергетичний арбітраж.

У 2017 році разом Владислав Власюк разом зі своїм братом-близнюком Віталієм заснував адвокатське об’єднання Twin Lawyers, де працював керівником і адвокатом.

У 2017-2019 роках він був генеральним директором Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності Мін’юсту. Згодом став директором Департаменту держреєстрації та нотаріату Мін’юсту.

З 2020 року Владислав Власюк був позаштатним радником Офісу президента України після того, як його керівником став Андрій Єрмак.

Юлія Свириденко і Владислав Власюк. Фото: Офіс президента

У 2021-2022 роках він працював радником у Міністерстві аграрної політики та продовольства.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

У 2022 році Владислав Власюк став секретарем Міжнародної робочої групи з питань санкцій проти Росії (так звана санкційна група Єрмака-Макфола). Її очолюють керівник Офісу президента України Андрій Єрмак та колишній радник президента США Майкл Макфол.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-16 17:58:47