Україна і світ

Престижна нагорода: ведучий ICTV Вадим Карп’як отримав премію Івана Франка


Ведучий ICTV і телемарафону Єдині новини Вадим Карп’як став лауреатом премії імені Івана Франка. Він отримав нагороду за праці в галузі інформаційної діяльності.

Вадим Карп’як отримав премію Івана Франка: подробиці

Вадим здобув перемогу в номінації За найкращий твір у радіомовній сфері разом зі своїми колегами – авторами проєкту ППО: протипанічна оборона. Про це заявили в Спілці української молоді.

Зараз дивляться

У 55-ти випусках програми ППО: протипанічна оборона, команда проєкту аналізує найрізноманітніші форми та методи інформаційних диверсій, дає поради психологів щодо самозахисту, пояснює, як не стати співучасниками чи жертвами інформаційних злочинів.

– Премія імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності присуджується щорічно в чотирьох номінаціях Державним комітетом телебачення і радіомовлення України, – зазначили в організації.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Утім, ведучий ICTV полюбляє не лише творити, а й стежити за роботами інших. Приміром наприкінці травня Карп’як оцінив книгу міністра закордонних справ Дмитра Кулеби. Ведучий зазначив, що ця книжка є нагадуванням світу про війну, яка триває і збірка допоможе українцям не втрачати надії та віри у світле майбутнє.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-16 17:11:57