Україна і світ

Вдома хотілося на фронт: Женя Галич розповів, як запивав депресію алкоголем Музикант і військовий ЗСУ Женя Галич розповів про свою депресію і вживання алкоголю. 15 Серпня, 18:03


Музикант і військовий ЗСУ Женя Галич розповів про свою депресію і вживання алкоголю. Артист зазначив, що синдроми депресії він відчував бувши наодинці, і запивав їх спиртним.

Женя Галич про депресію та вживання алкоголю

Так, в інтерв’ю Раміні Ехсакзай музикант заявив, що з виникненням тривожності почав ці почуття запивати.

– Побутовий алкоголізм побудований на тому, що ти заспокоюєшся тоді, коли накритий стіл, є що поїсти і випити. Але проблема в тому, що ти напиваєшся один, – зазначив Женя.

Галич додав, що бувши військовим на Сході він узагалі не вживав алкоголь, але на ротації це змінювалося.

Зараз дивляться

– Але коли ти повертаєшся в цивільне життя, тобі здається, що потрібно знову їхати на Схід, що ти там корисний, знайти своє місце, – додав артист.

Музикант відмітив, що бувши ближче до зони бойових дій дуже хочеться додому, а будучи вдома – хочеться на фронт. Саме тому з депресією артист вирішив боротися алкоголем.

У спробах знайти вихід артисту прописали антидепресанти. Женя зізнався, що йому дуже хотілося алкоголю під час прийому ліків, але вживати спиртне категорично заборонено. Уже через кілька тижнів курсу Галичу почало ставати краще.

Варто зазначити, що антидепресанти також не можна вживати без рекомендації лікарів.

.

Раніше Женя Галич розповів про побачення з Христиною Соловій. Як виявилося, зустріч відбулася в клубі, і не обійшлося без несподіванок.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Женя Галич


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-15 18:10:07