Україна і світ

Віра Брежнєва дала концерт російською та нарвалася на хейт – реакція співачки Віру Брежнєву розкритикували за виконання російськомовних пісень. Як співачка відповіла на хейт – читайте у матеріалі. 14 Серпня, 17:41


Співачка Віра Брежнєва дала концерт російською мовою, за що її розкритикували в мережі. Артистка відповіла хейтерам та пояснила, чому продовжує розмовляти та співати мовою країни-агресорки РФ.

Віра Брежнєва нарвалася на хейт через російську мову

На особистій сторінці в Intagram співачка опублікувала відео з концерту, на якому вона виконує трек 2008 року Я не играю.

За 2,5 роки повномасштабної війни РФ проти України Брежнєва не відмовилася від своїх російськомовних пісень та навіть не переклала жодну з них на українську. За це Вірі й дорікнули у коментарях під дописом.

Зараз дивляться

Одна з користувачок мережі запитала, чи Віра знову повертається до російської мови. На це Брежнєва відповіла, що вона все життя розмовляла російською: Звідки? Я говорю і співаю нею все життя.

Віра Брежнєва

Фото: Віра Брежнєва/Instagram

Під іншим дописом, написаним російською мовою, Брежнєву також запитали, чому вона продовжує говорити мовою країни-агресорки. У відповідь артистка заявила, що в неї є шанувальники з різних країн.

– Тому що у регіоні є також країни, де не розмовляють українською. Молдова, Казахстан і так далі, – написала Віра.

Віра Брєжнєва

Фото: Віра Брєжнєва/Instagram

Зазначимо, що до початку повномасштабного вторгнення Віра Брежнєва жила та активно будувала кар’єру в Росії. Після 24 лютого 2022 року співачка переїхала з РФ до Європи і почала займатися волонтерською діяльністю.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Нещодавно Брежнєва з’явилася на обкладинці українського видання та заявила, що її совість чиста на тлі війни в Україні.  За словами Віри, на хейт вона намагається не реагувати, адже їй нема про що шкодувати.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-14 17:47:07