Україна і світ

Фагот пояснив, чому не спілкується з рідним братом з Харкова

Лідер гурту ТНМК Фагот (Олег Михайлюта) зізнався, що не спілкується з рідним братом з Харкова через його проросійську позицію.

Фагот про складні стосунки з братом з Харкова

Музикант зізнався, що вже більше двох років не спілкується зі старшим братом. Їхні стосунки зіпсувалися після початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Брат Фагота зараз живе на Салтівці у Харкові разом з дружиною. Попри те, що Росія нещадно нищить його рідне місто, чоловік продовжує ностальгувати за часами Радянського Союзу.

Зараз дивляться

– Він не те, що підтримує Росію, він живе у ностальгії за “совком”. Він пам’ятає, що тоді в нього все було добре. Тільки “совок” розвалився, всі його ілюзії покотилися. Він не адаптувався, тому пригадує, як тоді було добре, а зараз погано. Зрозуміти можна кожного, і я його теж розумію, але ні… Коли на твій район прилітають ракети, коли твій рідний Харків рівняють із землею, а ти не можеш визнати, що ти помилився. Ну вибач, я тоді тобі ніяк не допоможу, – висловився Фагот.

Нещодавно Фагот опинився в епіцентрі вибуху в Києві під час ракетної атаки РФ.

Ввечері 30 червня музикант перебував біля багатоповерхівки в Оболонському районі столиці, куди прилетів уламок від ворожої ракети. Він приїхав туди, щоб полити квіти у квартирі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-09 16:08:04