Україна і світ

Хто виграв Мастер Шеф 13 сезон

У суботу, 8 червня на СТБ завершився 13 сезон кулінарного реаліті МастерШеф, та ми дізналися, хто з кулінарів-аматорів виявився найсильнішим за підсумками суперфіналу.

Тож саме час проаналізувати кульмінацію сезону та оголосити, хто виграв МастерШеф.

Хто виграв МастерШеф 13 сезон

Лише два випробування відділяло конкурсантів від омріяної мети. Спершу фіналісти працювали у парах, що сформувалися наприкінці попереднього конкурсу.

Зараз дивляться

Команди мали приготувати по одній страві – справжньому шоу-стоперу! В мистецтві так називають головний артоб’єкт виставки, що приваблює глядачів та здатен заворожити їх своїм виглядом.

Від перемоги учасників МастерШеф відділяло лише два випробування

Кулінарія теж може бути мистецтвом, а страви викликати захват як візуально, так і на смак. Владиславу, Аліні, Альоні та Ірини довелося проявити усі свої таланти та навички, аби вразити вибагливих суддів.

Вже потім на аматорів чекала головна битва сезону, і ми вже знаємо відповідь на питання хто переможець МастерШеф 13 сезон. Звання найкращого кулінара виборола Аліна Бурик з Вінниці.

Суперфінал МастерШеф 13 сезон

Головний приз кулінарного реаліті МастерШеф 13 сезон

Хто така Аліна Бурик, яка виграла МастерШеф

Переможниця є справжнім прикладом наполегливості, адже вона шість разів намагалася потрапити на проєкт. У неї на аркуші записано 104 пункти з цілями, а номером один у списку був саме виграш у реаліті МастерШеф.

За освітою Аліна юрист, але під час навчання спробувала сили у кондитерській справі. В результаті суміщає обидві професії. Разом з мамою відкрила кав’ярню в автошколі, у якій працює за спеціальністю у дипломі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-08 23:15:11