Україна і світ

Президент провів Ставку: визначено пріоритетні напрямки для розміщення очікуваних систем ППО

Комплекс ППО Patriot. Фото: Getty Images

Президент Володимир Зеленський після повернення до Києва з закордонних візитів провів Ставку Верховного Головнокомандувача, щоб отримати всі оновлення щодо змін на полі бою.

Про це йдеться у повідомленні Президента в телеграм-каналі.

Глава держави заслухав доповідь Головнокомандувача ЗС України генерал-майор Олександра Сирського про ситуацію на основних напрямках.

Також були доповіді Міністра оборони Рустема Умєрова, міністра з питань стратегічних галузей промисловості Олександра Камишіна.

«Боротьба з російськими «орланами», «ланцетами» й іншими дронами та розвиток власних технологій БПЛА та РЕБ. Ми також визначили пріоритетні напрямки для розміщення очікуваних систем ППО», — повідомив Володимир Зеленський.

Начальник Генерального штабу Анатолій Баргилевич доповів про стан підготовки, комплектування озброєнням та особовим складом бригад і резервів.

Голови Харківської, Сумської та Чернігівської військових адміністрацій – про подальше зведення фортифікацій, захист важливих об’єктів, зокрема генерації, та поточний стан забезпечення людей світлом.

Як повідомляла АрміяInform, у Сінгапурі Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із двопартійною делегацією Комітету із закордонних справ Палати представників Конгресу США

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

На зустрічі  обговорили ключові напрями подальшої військової допомоги Україні, зокрема в посиленні ППО додатковими системами та ракетами до них.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-06-04 19:16:49