Україна і світ

Лунін не зіграє проти Боруссії

У фіналі Ліги чемпіонів-2023/24 між Боруссією та Реалом український голкіпер Андрій Лунін залишиться на лаві запасних.

Це підтвердив під час пресконференції тренер мадридського клубу Карло Анчелотті.

Лунін не зіграє у фіналі ЛЧ

Андрій Лунін брав участь у всіх матчах стадії плейоф у футболці Реала. Після відновлення від травми бельгійця Тібо Куртуа тренерський штаб Реала проводив ротацію голкіперів у матчах Ла Ліги.

Зараз дивляться

Питання, хто стоятиме у воротах на фіналі вирішилося несподівано, після того, як Лунін захворів на грип напередодні вирішального матчу Ліги чемпіонів та пропустив кілька тренувань.

Українець присутній у заявці команди на фінал, але до Лондона вирушав окремо від команди, аби уникнути зараження інших футболістів. На передматчевій пресконференції Анчелотті підтвердив, що через хворобу Луніна, у старті вийде бельгієць.

— Лунін був хворий на грип, і це не дозволяло йому тренуватися або подорожувати (разом з командою, – Ред.). Він буде на лаві запасних, тому так, Куртуа завтра буде на воротах, – сказав Карло Анчелотті.

30 травня Лунін опублікував на своїй сторінці в Instagram повідомлення, в якому підтвердив, що не може готуватися разом із командою до найважливішого матчу сезону.

Він висловив смуток через це та подякував всім за повідомлення, підтримку та підбадьорювання.

Фінал Ліги чемпіонів Боруссія Дортмунд — Реал відбудеться в суботу, 1 червня. Початок зустрічі — о 22:00 за київським часом. З прогнозом букмекерів на матч та де дивитися гру Боруссія Д – Реал, ви можете ознайомитися у нашому матеріалі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-01 13:29:21