Україна і світ

Аналог Макіївки: ЗСУ накрили скупчення ворога у Гаврилівці Другій, де було до 1 тис. окупантів

Українські військові завдали удару по базі російських окупантів у Гаврилівці Другій Херсонської області, де було, за різними оцінками, до 1 тис. російських військових.

Про це повідомляє український військовий журналіст Андрій Цаплієнко та Telegram-канал Николаевский Ванек.

– ЗСУ завдали удару по базі окупантів в Гаврилівці, Каланчацького району, Херсонської області, – повідомляють про десятки загиблих, в тому числі офіцерів, – написав Цаплієнко.

Він також повідомив, що удар було завдано удар по скупченню ворога в окупованому Токмаку Запорізької області.

Telegram-канал Николаевский Ванек порівняв це з ударом ЗСУ по 19-му ПТУ у Макіївці, де були знищені сотні окупантів.

– У Херсонській області сьогодні стався аналог Макіївського випускничка. Сьогодні (5 січня, – Ред.) деякі могли прокинутися в Каланчацькому районі о 5-й ранку від сильних вибухів. У деяких селах, вдалині від місця прильоту відкрилися вікна і двері. А все тому, що були прильоти за розташуванням росіян у н.п. Гаврилівка Друга — 46.181359, 33.473553, – йдеться у повідомленні.

За даними Telegram каналу, до місця удару, що знаходився в гуртожиток заводу Таврида, напередодні перемістилося до 1 тис. окупантів.

Нагадаємо, напередодні в тимчасово захопленій Василівці Запорізької області накрили комендатуру окупантів. Медіа повідомляли, що серед російських солдатів багато втрат.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Цаплієнко_Ukraine Fights

Джерело ФАКТИ. ICTV
2023-01-06 02:52:56