Суспільне мовлення

20-річного мешканця Львівщини підозрюють у підробці військового посвідчення та перепусток

На Львівщині затримали 20-річного мешканця Львівського району, якого підозрюють у виготовленні підроблених посвідчень військовозобов’язаних та перепусток, які дозволяють пересування під час комендантської години.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

“Зловмисник виготовляв підроблені тимчасові посвідчення військовозобов’язаного з відміткою “знятий з військового обліку”, а також підроблені перепустки, які надають можливість переміщення в умовах комендантської години”, – повідомили в поліції.

Вартість підробленої перепустки становила — 200 доларів, а підробленого посвідчення — 40 тисяч гривень.

“Правоохоронці задокументували кілька епізодів незаконної діяльності зловмисника та 3 лютого, за силової підтримки бійців батальйону поліції особливого призначення поліції Львівщини, затримали його порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України”, – мовиться у повідомленні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Затриманому повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.4 ст.190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України та ч.3 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей — позбавлення волі на строк до восьми років.


Джерело: Суспільне мовлення України