Україна і світ

Зірка Нового каналу Роман Міщеряков став другом ДШВ та пояснив, як це зробити


Ведучий проєкту Пара на мільйон, актор серіалу Зв’язок на Новому каналі Роман Міщеряков поповнив зіркову спільноту друзів ДШВ.

Він розповів підписникам про проєкт підтримки українських десантників та пояснив, як можна до нього долучитися.

Роман Міщеряков став другом ДШВ

У сториз в Instagram ведучий розмістив посилання на проєкт Друзі ДШВ, закликав переходити за ним та уточнив, як саме можна допомогти Десантно-штурмовим військам ЗСУ.

Зараз дивляться

– Хочу вам розказати про круту платформу Друзі ДШВ. Це платформа, на якій ви можете оформити щомісячний донат на Десантно-штурмові війська. Або ви самі обираєте конкретну бригаду, якій ви хочете допомагати, – зауважив Роман Міщеряков.

До слова, підписавшись на автоматичні щомісячні донати, можна отримати подарунки від десантників. Так, за допомогу від 100 грн ви зможете похвалитися віртуальним бейджем Друг ДШВ, від 500 грн – наклеїти на машину унікальну наліпку, а від 5 тис. грн пити ранкову каву з фірмової чашки ДШВ.

Хто з зірок долучився до проєкту Друзі ДШВ

У списку вже дуже багато відомих українцям імен. Зокрема це Святослав Вакарчук, Ольга Сумська, Jerry Heil, Тарас Тополя, Тоня Матвієнко та багато інших зірок телебачення та шоу-бізнеса.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Усі кошти, закумульовані на платформі підуть на потреби Десантно-штурмових військ. Це не лише сучасне озброєння, а й медичне обслуговування, а також покращення умов служби наших захисників.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-05 15:00:48