Україна і світ

Єдине, що має значення – це боротьба! Віталій Іванченко став другом ДШВ


Актор театру і кіно Віталій Іванченко долучився до спільноти друзів ДШВ. Це проєкт для підтримки Десантно-штурмових військ ЗСУ шляхом збору донатів.

Віталій Іванченко став другом ДШВ

Актор наголосив, що українці мають боротися проти спільного ворога та допомагати воїнам, які щодня ризикують власним життям.

Підтримати українських десантників можна за допомогою всеукраїнської платформи Друзі ДШВ. На сайті всі охочі можуть зробити донат на будь-яку суму. Ви можете фінансово підтримати як конкретну бригаду, так і загалом Десантно-штурмові війська.

Зараз дивляться

– Єдине, що зараз має значення – це боротьба! Стань другом ДШВ та підтримай наших героїв щомісячним донатом, – закликав Віталій Іванченко.

На сайті Друзі ДШВ також є можливість оформити підписку на автоматичні щомісячні донати – суму ви обираєте самі. Ті, хто на постійній основі підтримуватиме захисників донатами, отримають спеціальні відзнаки.

Усі зібрані кошти підуть на покращення умов життя й служби бійців, медичне забезпечення та спорядження, необхідне для захисту України і кожного з нас.

Ворог щодня обстрілює українські міста і вбиває мирних жителів, тому неабияк важливо конвертувати лють в донати і підтримувати наших захисників. Лише спільними зусиллями ми зможемо здобути перемогу і вигнати загарбників із нашої землі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Віталій Іванченко


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-04 15:00:05