Україна і світ

Як заправити футболку в джинси: цікаві ідеї

Футболка – це базовий елемент гардеробу, з яким можна створювати цікаві та різноманітні образи. Її можна стилізувати з брюками, шортами, спідницями і навіть сукнями.

Однак найчастіше футболку поєднують саме з джинсами. Щоб зробити такий образ більш цікавим – можна поексперементувати з верхом. Наприклад, заправити футболку в джинси. Є кілька варіантів, як це можна зробити.

Як заправити футболку в джинси

Найпростіший спосіб – заправити футболку повністю. Якщо у вашому гардеробі є приталена модель, тоді складнощів з нею не виникне.

Зараз дивляться

Якщо ж ви надаєте перевагу об’ємним речам, тоді заправте футболку в штани і злегка виправте її внизу, щоб вийшов так званий напуск. Такий спосіб носіння підійде усім жінкам, незалежно від типу фігури. Образ можна доповнити аксесуарами та сумкою.

Футболку можна заправити тільки спереду. Це трендовий прийом, який має одночасно недбалий і елегантний вигляд.

Заправивши футболку в джинси частково, тільки спереду, ви візуально зменшуєте об’єм стегон і “промальовуєте” тонку талію.

Також радимо спробувати заправити один край футболки в джинси, а другий – залишити вільним. Для такого образу краще обирати футболку оверсайз. З якого боку залишити вільний край – це справа смаку.

Ще один трендовий спосіб – заправити футболку в топ або ліф. Виберіть об’ємну футболку і підверніть її так, щоб краї можна було підхопити за допомогою резинки від білизни. Розправте її таким чином, щоб складки були рівними, акуратними та підкреслювали вашу талію.

Як заправляти футболку в джинси – це індивідуальний вибір кожної модниці. Не бійтеся експериментувати, орієнтуйтеся на власні вподобання та враховуйте особливості своєї фігури.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-15 22:00:24

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин