Україна і світ

Як смажити пельмені: поради та покроковий рецепт

Ми знаємо, як смажити пельмені, щоб вони вийшли з апетитною скоринкою, смачні та ситні!

Смажені пельмені – страва, яка поєднує у собі ніжність та хрусткість.

Цей рецепт стане відмінним варіантом для швидкого та смачного обіду або вечері. Вона особливо підійде для тих, хто цінує швидкість приготування та чудовий смак класичних страв.

Зараз дивляться

А ви знали, що у Китаї також є власний рецепт пельменів. Тільки от називають їх манду. До речі, їх також смажать на сковороді або готують у фритюрниці, тільки називають вже кунманду.

Як посмажити пельмені на сковороді

При смаженні, у кінці приготування, можна додати трохи меленого чорного або білого перцю.

Інгредієнти:

  • пельмені заморожені – 500 г
  • вершкове масло – 50 г
  • олія – 6 ст. л.
  • сіль – до смаку

Як смажити пельмені: рецепт покроково

  1. У сковороді розігріваємо розтоплюємо вершкове масло, додаємо олію і розігріваємо.
  2. Викладаємо пельмені й смажимо, періодично перемішуючи, до приємного золотавого кольору. Скільки смажити пельмені? Час смаження пельменів на сковороді – 7-8 хвилин.
  3. Подаємо страву гарячою, з будь-яким соусом до вашого смаку.

Якщо є бажання посмажити варені пельмені, робимо це так. Пельмені відварюємо в підсоленій воді та відкидаємо на друшляк, щоб вода повністю стекла. Далі готуємо за вказаним вище рецептом, але час смаження зменшуємо на 2-3 хвилини.

Фото: Depositphotos

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-14 14:40:42

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин