Україна і світ

Роберт Гарсія висловився про бій за абсолют та сказав, за кого вболіватиме

Американський тренер Роберт Гарсія, який готував Ентоні Джошуа до бою-реваншу з Олександром Усиком, прокоментував майбутній поєдинок українця з британцем Тайсоном Ф’юрі.

В інтерв’ю Fight Hype Гарсія сказав, що хоче, аби саме українець став абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі.

— Я хочу побачити, як Усик стане абсолютним чемпіоном і, можливо, після цього піде з боксу. Він багато чого добився в боксі, бився з кількома великими бійцями. Якщо Усик переможе Ф’юрі, то стане одним із найбільших надважковаговиків в історії. Я б хотів побачити, як дійсно маленький хлопець цього досягне, – сказав Гарсія.

За його словами, він був задоволений тим, як Ф’юрі показав себе у поєдинку проти Франсіса Нганну.

Зараз дивляться

Гарсія вважає, що він таким чином виявив неповагу до боксу та “наплював на те, що люди можуть подумати або говорити про нього”.

— Я не думаю, що він готувався до цього бою, і це неповага до боксу, тому що всі сприймають цей вид спорту серйозно. Тому я хотів би побачити, як Усик виграє цей поєдинок, – додав тренер.

Бій Усик – Ф’юрі: що відомо

Бій Олександра Усика та Тайсона Ф’юрі відбудеться 18 травня у саудівському Ріяді. Спершу планувалося, що поєдинок відбудеться 17 лютого, але через травму британця його перенесли.

На кону стоятимуть чемпіонські пояси WBA, WBO та IBF, якими володіє українець, а також титул WBC британця.

Раніше організатори бою Усик – Ф’юрі опублікували список поєдинків андекарду, серед яких два чемпіонські бої. Пізніше стало відомо, що свій бій в андекарді проведе український боксер Даніель Лапін.

Фото: Instagram/Олександр Усик

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-05-01 18:14:22