Україна і світ

Як приготувати баклажани на сковороді – рецепт

Літо – найкращий час для приготування страв із овочів. У них міститься багато корисних мікроелементів та вітамінів, які позитивно впливають на наше здоров’я.

Як приготувати баклажани на сковороді – дивіться рецепт на Фактах ICTV.

Рецепт приготування баклажанів на сковороді

При приготуванні намагайтеся використовувати не багато олії. Страва вийде менш калорійна і смачніша.

Інгредієнти:

  • баклажан – 2 шт.
  • сіль – до смаку
  • перець чорний мелений – до смаку 
  • олія – 2 ст. л.
  • цибуля – 4 шт.
  • яйце – 2 шт.
  • часник – 3 зубки
  • зелень – до смаку

Приготування:

  1. Молоденькі баклажани ріжемо тонкими кільцями, присолюємо і вимочуємо серветками, аби стекла зайва волога. 
  2. Цибулю нарізаємо й обсмажуємо на олії.
  3. Баклажани окремо смажимо на сковороді до м’якості. 
  4. Потім заливаємо збитими з сіллю і перцем яйцями, вимішуємо, обжарюємо. 
  5. Додаємо піджарену цибулю, зелень, видушуємо часник. 
  6. Тримаємо на помірному вогні кілька хвилин. Можна куштувати. Смачного!

Буде смачно, якщо перед подачею посипати страву натертою на середній тертці моцарелою.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-10 23:41:04