Україна і світ

Як дізнатися скільки часточок в апельсині: лайфхаки та на що звернути увагу

Нерідко в нашій голові можуть виникнути дивні запитання, без яких, здавалося б, можна було б обійтися, одним із таких є – як дізнатися скільки часточок в апельсині. Втім, відповідь на нього вам навряд чи щось дасть, але цікавість бере своє, а тому лайфхаки – як це зробити, існують.

Скільки часточок в одному апельсині – як дізнатися

Цей метод відомий з давніх часів, і, вочевидь, прийшов до нас із південних регіонів, де апельсини дають по кілька врожаїв на рік, а отже – є час детально вивчити цитрусовий.

Для того, щоб дізнатися, скільки часточок в одному апельсині, достатньо знайти на плоді п’ятикутну зелену зірку у верхній частині.

Зараз дивляться

Фото: pixabay

Якщо відірвати цю зелену зірочку, під нею будуть маленькі дірочки. Саме вони вкажуть вам на те, скільки часточок в одному апельсині. Як бачите, дізнатися це доволі просто навіть не розрізаючи плід.

Варто зазначити, що апельсини є дуже корисними, вони містять у собі ті елементи, які необхідні людському організму. У його складі безліч корисних речовин, вітамінів і мінералів, таких як калій, цинк, залізо, кальцій, магній, фосфор тощо.

Однак якщо у вас алергія на цитрусові, будьте обережні.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-03 17:02:48