Україна і світ

Хто покинув Мастер Шеф у 11 випуску 13 сезону від 20.04.2024

У суботу, 20 квітня, на СТБ завершився 11-й випуск кулінарного реаліті МастерШеф. На найкращих кулінарів-аматорів чекали особливі гості й завдання.

Цього разу кухня проєкту перетворилася на місце зухвалого злочину, розслідувати який взявся спецпідрозділ серіалу К.О.Д.

Хто покинув МастерШеф сьогодні, 20 квітня

Перш ніж стати до плити, учасникам реаліті довелося вивчити кодекс кулінарних правопорушень.

Зараз дивляться

Цього разу судді вирішили випробовувати вміння конкурсантів стратегічно мислити, планувати та домовлятися. Неочікувано друзі стали суперниками, а на проєкт завітали актори детективного серіалу К.О.Д.

Фото: СТБ

–  Увага! Всі залишаємося на своїх місцях! Це місце злочину. Зараз тут працює Криміналістичний Оперативний Департамент — К.О.Д. Я — підполковник Шаблій. Це — моя команда. Ми очікуємо тільки на понятих, аби розпочати роботу, — повідомили гості реаліті.

В першому конкурсі тижня кожній парі учасників дісталася коробка-загадка з набором продуктів, посуду та девайсів. Кулінари мали приготувати страву, використавши та розподіливши всі ресурси між собою. Для цього першою чергою довелося домовлятися із суперником.

МастерШеф-13 випуск 11

Фото: СТБ

Кухарі-аматори ще й долучилися до розгадки кулінарного злочину. Їм належало зрозуміти що саме готували судді Ектор, Володимир та Ольга до того, як все згоріло.

Тепер саме час дізнатися, хто покинув МастерШеф, не впоравшись із завданням. Цього разу аутсайдером став Віталій Наливайко.

МастерШеф-13 випуск 11

Фото: СТБ

Хто такий Віталій Наливайко, що покинув МастерШеф

На проєкт 28-річний Віталій приїхав з села Велика Глуша, що у Волинській області. Він займається сільськогосподарською діяльністю – висаджує городи разом з батьками.

У Києві він хотів показати свої кулінарні таланти та навіть знайти дівчину.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-20 23:30:52