Україна і світ

Вперше в історії: The Chainsmokers дадуть концерт у космосі

Музиканти з The Chainsmokers стануть першим у світі гуртом, який виступить у космосі. Шалена ідея запланована на 2024 рік, і для цього доведеться сильно постаратися як артистам, так і інженерам.

Щоб відправити Дрю Таггарта та Алекса Полла до космосу, ракета не потрібна – з цим завданням впорається герметична капсула та стратостат. З його допомогою вони зможуть піднятися на висоту близько 32 км над Землею – у цьому їм допоможе компанія World View, яка займається космічним туризмом.

– Ми завжди мріяли вирушити в космос і раді співпрацювати з World View, щоб отримати цю пригоду та досвід. Ми знаємо, що види Землі та космосу будуть неймовірними та надихаючими, і ми сподіваємось використати цей політ для творчості у майбутніх проектах, — заявили музиканти.

Ідею прокоментував і генеральний директор World View Раян Хартман.

– Ми сподіваємося, що цей захід надихне інших артистів зробити щось унікальне. Це можливість достукатися до аудиторії Chainsmokers через роботу Алекса та Дрю, і це також сприяє нашій місії, – заявив Раян.

Дискографія The Chainsmokers поки що складається із чотирьох студійних альбомів, але на досягнутому музиканти точно не збираються зупинятися.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Музиканти нерідко використовують незвичайні локації, які вражають фанатів – у липні музикант Джон Ондрасік та його гурт Five for Fighting випустив кліп на пісню Can One Man Save the World, який зняли в розбомбленому росіянами аеропорту Антонов.

The Chainsmokers
Джерело ФАКТИ. ICTV
2022-07-20 19:56:24