Україна і світ

ВМС ЗСУ пропонує вакансії на новому корветі «Гетьман Іван Виговський»

Корвет “Гетьман Іван Виговський”

Військово-Морські Сили ЗС України оприлюднили перелік вакансій для служби на новому корветі «Гетьман Іван Виговський», який збудували у Туреччині.

Про це йдеться у повідомленні ВМС ЗСУ.

«Вчора в Туреччині на воду спустили черговий корвет типу Ada з назвою «Гетьман Іван Виговський». А це означає, що ВМС стають потужнішими, сильнішими та сучаснішими», — йдеться у повідомленні.

У ВМС ЗСУ наголосили, що сучасні кораблі такого типу потребують добре навченого та вмотивованого екіпажу, який буде захищати морські рубежі України від агресора. Саме тому, ще є шанс потрапити саме в екіпаж корвета «Гетьман Іван Виговський».

Серед запропонованих вакансій — оператор групи автоматизованих систем управління, кулеметник та зв’язківець.

Напередодні у Стамбулі відбулася церемонія спуску на воду українського корвета «Гетьман Іван Виговський», в якій узяли участь Міністр оборони Рустем Умєров разом з першою леді України Оленою Зеленською.

Корвети «Гетьман Іван Виговський» та «Гетьман Іван Мазепа», які через російську агресію будувалися в Туреччині, оснащені найсучаснішим озброєнням і стануть вагомим доповненням до нашого флоту, підвищуючи обороноздатність України.

Як повідомляла АрміяInform, корвет «Гетьман Іван Мазепа» у Туреччині проходить ходові випробування в морі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

АрміяInform нагадує про можливість скористатися агрегатором вакансій у ЗСУ.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-08-02 22:01:35