Україна і світ

В Ужгороді розслідують смерть на зупинці: медики їхали пів години до чоловіка, що втратив свідомість

У четвер, 18 квітня, чоловіку стало зле на автобусній зупинці на вулиці Минайській в Ужгороді. Поки приїхала швидка, викликана людьми, що були поряд, він помер.

У Закарпатському центрі екстреної медичної допомоги почали службове розслідування.

Звинувачують медиків, а могли б і самі надати допомогу

Очевидці події звинуватили медиків у тому, що вони їхали на виклик майже півгодини, хоч поруч знаходиться одна з лікарень.

На допис в соціальних мережах відреагували у Закарпатському центрі екстреної медичної допомоги.

Там висловили співчуття родині померлого та пообіцяли оприлюднити результати службового розслідування, яке зараз проводиться.

Детально аналізуються всі телефонні дзвінки, що поступили на лінію 103 у зазначений час. Визначається, скільки хвилин пройшло від надходження виклику на вулицю Минайську до передачі завдання медичній бригаді. За допомоги системи GPS перевіряють час виїзду бригади та прибуття на місце події.

У соціальних мережах є й слушні зауваження стосовно того, що люди у нас не вміють надавати домедичну допомогу, яка могла б зіграти вирішальну роль до приїзду швидкої.

А дехто навіть висловив жаль, що на зупинці не знайшлося жодного чоловіка, який би міг з кимось на пару дотягти постраждалого до лікарні, що знаходилася зовсім поруч.

Джерело і фото: 103 Закарпаття

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-19 13:51:05

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин