Україна і світ

Учасники Ziferblat висловилися про трек Alyona Alyona і Jerry Heil для Євробачення 2024

Учасники гурту Ziferblat розповіли, що думають про пісню переможців Нацвідбору на Євробачення Jerry Heil та Alyona Alyona.

Ziferblat висловилися про трек переможців Нацвідбору

Гітарист Валентин Лещинський назвав пісню Teresa & Maria “прикольною” та зазначив, що Jerry Heil – “хороша композиторка”. Однак йому не подобається трек за стилем аранжування і стилем побудови композиції.

За словами Валентина, на Нацвідборі відразу панувала атмосфера, що пісня Jerry Heil та Alyona Alyona має перемогти.

Зараз дивляться

– Ми потрапили в ситуацію, коли нам заздалегідь зробили загальну атмосферу, що ця пісня має перемогти. Зарубіжні блогери в YouTube кажуть, що пісня найкраща. За всіма ставками букмекерів, за всіма опитуваннями, зокрема й серед європейського глядача, створили атмосферу, ніби в Європі всі чекають на цю пісню, а інші далеко позаду. Але в будь-якому разі я бажаю їм удачі, – сказав Валентин в інтерв’ю Фактам ICTV.

Барабанщик гурту Ziferblat Федір Ходаков зазначив, що, вперше почувши пісню, її мелодія одразу засіла в голову, хоча він звик слухати іншу музику.

– Щодо композиторського складника мені пісня більш-менш подобається, я про це Яні казав. Аранжування і те, як вона зроблена студійно – ні, взагалі не подобається. У мене зовсім інший смак. Але вони талановиті люди, роблять все добре, з ними цікаво конкурувати, бажаю їм успіхів на Євробаченні, – додав соліст гурту Даниїл Лещинський.

Повне ексклюзивне інтерв’ю учасників гурту Ziferblat – читайте у матеріалі Фактів ICTV.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-15 13:29:19

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин