Україна і світ

У столичному Військовому інституті відбувся випуск молодших лейтенантів

Сьогодні у Військовому інституті КНУ імені Тараса Шевченка відбувся випуск молодших лейтенантів за спеціальністю морально-психологічне забезпечення та психологія.

Про це інформує пресслужба вишу.

За відносно короткий період часу військовослужбовці пройшли професійну підготовку та отримали сертифікати про завершення навчання й первинне офіцерське звання.

На випуску був присутній заступник начальника Головного управління морально-психологічного забезпечення ЗС України полковник Володимир Яцентюк та священнослужитель ПЦУ Степан Альмес, який благословив військових на подальшу службу.


Полковник Яцентюк наголосив про важливість військових психологів та заступників з морально-психологічного забезпечення у підрозділах, особливо які виконують бойові завдання. А також нагородив найкращих випускників подяками Головного управління МПЗ.



Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Перед випускниками виступив їх колега та побратим Герой України молодший лейтенант Дмитро Бублик, який наголосив на єдності і братерстві між військовослужбовцями.

На завершення, новоспечені офіцери зробили спільне фото на згадку про навчання у ВІКНУ, а також подякували викладачам та командирам.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2023-12-06 19:22:06