Україна і світ

У Силах оборони розповіли про втечу російських окупантів біля Кринок

Ілюстративне фото

Речниця Сил оборони півдня полковник Наталія Гуменюк розповіла про обстановку на плацдармі на лівому березі Дніпра біля населеного пункту Кринки Херсонської області.

Відповідний коментар Наталія Гуменюк надала в ефірі телемарафону «Єдині новини» вранці 22 лютого 2024 року.

Зокрема, речниця Сил оборони півдня спростувала заяву російського військового керівництва щодо успіхів окупантів у Кринках.

«Сили оборони півдня одразу прокоментували відповідну заяву і спробу відзвітувати своєму «цареві» невельмишановному паном шойгу про те, що все взяли, все зачистили, прапор поставили, але чомусь побігли в інший бік», — заявила Наталія Гуменюк.

За її словами, втеча окупантів зафіксована на відео.

«Дніпро з іншого боку, а побігли вони туди, де ховаються зазвичай і туди, куди повертаються після невдалих штурмів», — зазначила речниця.

«Якщо дійсно все зачищено і всі вже вийшли на узбережжя Дніпра на лівому березі, чого ж цієї бойової доби знов 4 рази штурмували плацдарм? Самі себе?» — додала вона.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Як повідомляла АрміяInform, 20 лютого 2024 року Сили оборони півдня заявили, що окупаційні війська, не маючи успіху в штурмових діях на лівобережній Херсонщині, вдалися до маніпуляцій і фальсифікації фактів.

Джерело: Інформаційне агентство АрміяInform
2024-02-22 09:53:58