Україна і світ

У Росії та на ТОТ України школярів змушують ставати на коліна у формі п’ятикутної зірки

У Росії та на тимчасово окупованих територіях України у школах, коледжах і технікумах з 16 квітня всіх школярів і студентів змушують ставати на коліна у формі п’ятикутної зірки.

Що відбувається в РФ та окупації

За даними видання Медуза, організатори приурочили так званий флешмоб до “Дня єдиних дій на вшанування пам’яті про геноцид радянського народу нацистами та їхніми пособниками в роки Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років”.

Фотографії, де неповнолітні учні чи студенти стоять на колінах у формі п’ятикутної зірки, почали поширювати в забороненій в Україні соціальній мережі Вконтакте та сайтах російських навчальних закладів.

Зараз дивляться

За інформацією російських видань, на кількох десятках опублікованих фото можна побачити, що діти стоять на колінах, наприклад, у школах Мордовії, Чувашії, Башкортостану, Омської та Ростовської областей, а також тимчасово окупованого Криму.

Як стверджується, в одній зі шкіл Усолья-Сибірського в Іркутській області на коліна поставили навіть першокласників.

Ще в одній школі в Омській області п’ятьох дівчаток поклали на підлогу в спортзалі у формі зірки, а в навчальному закладі у Красноярському краї дітей вишикували у вигляді літери Z, яка стала символом повномасштабного вторгнення військ Росії в Україну.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-04-18 23:50:13

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин