Україна і світ

Трамп випереджає Гарріс в п’яти основних “хитких” штатах – опитування

Фото: Getty Images

Експрезидент США Дональд Трамп випереджає кандидатку у президенти США від демократів Камалу Гарріс в п’яти ключових штатах. 

Про це інформує Newsweek із посиланням на результати соціологічних опитувань.

Гарріс відстає від Трампа в п’яти хитких штатах

Опитування, проведене республіканською соціологічною групою Trafalgar Group у трьох ключових штатах, які можуть визначити, хто переможе на виборах 2024 року, показує, що Трамп випереджає Гарріс у Пенсільванії (47% проти 45%) і Вісконсині (47% проти 46%). 

Зараз дивляться

Водночас результати опитування демонструють, що у Мічигані Гарріс і Трамп йдуть рівно. Проте експрезидент все ж трохи попереду, адже Трампа підтримали 47% респондентів, а його суперницю Гарріс – 46,6%. 

Зокрема, опитування InsiderAdvantage показує, що Трамп випереджає Гарріс у всіх, окрім одного, з чотирьох основних хитких штатів, що залишилися. 

Також опитування показують, що Трамп випереджає Гарріса на один пункт в Аризоні (49% проти 48%), Неваді (48% проти 47) і Північній Кароліні (49% проти 48%). У Джорджії в обох однакові показники – 48%.

Нагадаємо, що раніше віцепрезидент та кандидат на посаду президента США Камала Гарріс заявила, що у разі її перемоги на президентських виборах вона рішуче підтримуватиме Україну. 

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Джерело: Newsweek 

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-01 15:04:16