Україна і світ

Трамп сказав християнам, що їм не доведеться голосувати, якщо він стане президентом США

Республіканської партії Сполучених Штатів Дональд Трамп сказав християнам, що якщо вони проголосують за нього в листопаді цього року, то “через чотири роки вам не доведеться голосувати знову”.

Таку заяву він зробив на заході, організованому консервативною групою Turning Point Action у Вест-Палм-Біч у штаті Флорида, пише Reuters.

– Християни, вийдіть і проголосуйте, тільки цього разу. Вам більше не доведеться цього робити. Ще чотири роки, знаєте що, все буде виправлено, все буде добре, вам більше не доведеться голосувати, мої прекрасні християни. Я люблю вас, християн. Я християнин. Я люблю вас, виходьте, ви повинні вийти й проголосувати. Через чотири роки вам не доведеться знову голосувати, ми все виправимо так добре, що вам не доведеться голосувати, – сказав Трамп.

Видання зазначає, що незрозуміло, що Трамп мав на увазі.

Зараз дивляться

Речник передвиборчої кампанії Трампа Стівен Ченг сказав, що Трамп “говорив про об’єднання цієї країни”, і звинуватив у спробі вбивства Трампа два тижні тому “політичне середовище, що викликає розбіжності”.

Передвиборчі перегони у США

Раніше Факти ICTV розповідали, після рішення чинного президента Джо Байдена завершити передвиборчу кампанію, віцепрезидентка США та кандидатка у президенти Камала Гарріс випередила Дональда Трампа в загальнонаціональному опитуванні з результатом 44% проти 42%.

Різниця перебуває в межах статистичної похибки у 3 відсоткових пункти.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-28 16:49:10