Україна і світ

Том Круз офіційно зустрічається з донькою ексдепутата РФ Ельсіною Хайровою – про це говорять друзі пари

Американський актор Том Круз усе ж таки зустрічається з донькою ексдепутата Держдуми РФ Ельсіною Хайровою. Про це говорять друзі пари.

Том Круз зустрічається з донькою ексдепутата РФ

61-річний Круз і 36-річна Ельсіна Хайрова минулого тижня засвітилися на заході в Лондоні. Актор і його кохана прибули на нього окремо, проте їхні друзі кажуть, що вони проводять дедалі більше часу разом.

– У колі Ельсіни добре відомо, що вони з Томом тепер разом. За останні кілька тижнів вони дуже зблизилися, але намагаються не фотографуватися разом, бо хочуть зберегти конфіденційність, – зазначило близьке джерело.

Ба більше, голлівудський актор і росіянка зустрічаються офіційно і найчастіше проводять час наодинці в апартаментах Хайрової в престижному районі Найтсбрідж.

Зараз дивляться

– Том залишається на ніч у квартирі Ельсіни, яка є дуже красивим місцем. Їм подобається проводити час разом, і, незважаючи на своє багатство, вони роблять багато з того, що роблять нормальні та звичайні пари, – додав інсайдер.

У грудні ми писали, що Тома Круза помітили на вечірці з донькою ексдепутата РФ. Тоді один із гостей заходу сказав, що актор ніби одержимий своєю обраницею.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-02-13 16:12:00