Україна і світ

Світоліна з розгромної перемоги стартувала на Олімпіаді-2024 у Парижі

Бронзова призерка Олімпіади-2020 у Токіо Еліна Світоліна стартувала на літніх Іграх-2024 у Парижі з впевненої перемоги над японкою Моюкою Учудзімою.

Українка здолала свою опонентку у двох сетах – 6:2, 6:1.

Світоліна перемогла Учудзіму на Олімпійських іграх-2024

Тенісистки провели на корті 1 годину та 2 хвилини, за які Світоліна зробила дві подачі навиліт та припустилася десяти невимушених помилок.

Зараз дивляться

У стартовій партії японка першою зробила брейк та повела у рахунку 2:1, але Еліна виграла наступні п’ять геймів поспіль та закрила сет.

У другій партії Світоліна повела 5:0 з двома брейками. Учудзімі вдалося взяти один гейм, але українка закрила матч вже у наступній подачі.

У другому раунді суперницею Еліни Світоліної стане переможниця матчу між п’ятою сіяною американкою Джессікою Пегулою та швейцаркою Вікторією Голубич.

Зазначимо, що Світоліна стала першою українською тенісисткою, яка вийшла до 1/16 фіналу Олімпіади. 28 липня заплановані перші матчі в одиночному розряді у Марти Костюк та Даяни Ястремської.

А ось ще одна українка Ангеліна Калініна знялася з тенісного турніру на Олімпійських іграх-2024 у Парижі. Причиною стала застуда спортсменки.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-28 16:37:08