Україна і світ

Сірша Ронан і Джек Лоуден таємно одружилися

Зірка Маленьких жінок Сірша Ронан вийшла заміж за колегу-актора Джека Лоудена. Вони узаконили стосунки на таємній церемонії в Единбурзі минулими вихідними. ЗМІ дізналися про це зараз завдяки онлайн-записам шотландського цивільного реєстру шлюбів.

Сірша Ронан та Джек Лоуден таємно побралися

Церемонія, що відбулася в міський ратуші Единбургу, була закритою. Туди запросили лише найближче коло, всі гості підписали папери про нерозголошення.

Новина про одруження Сірші та Джека з’явилася після того, як Ронан минулої осені засвітила діамантову каблучку на показі мод Louis Vuitton в Парижі.

Зараз дивляться

Пара разом вже кілька років, але тримає своє особисте життя в таємниці. Минулого місяця Лоуден опублікував у Instagram рідкісне фото, де обіймається із Сіршею на музичному фестивалі Гластонбері.

Як почалися стосунки Ронан і Лоудена

Актори познайомилися на знімальному майданчику фільму Марія – королева Шотландії у 2018 році, де Лоуден грав роль Генрі Дарнлі, другого чоловіка Марії Стюарт, роль якої виконувала Ронан. Актор високо оцінив роботу із Сіршею, назвавши її майстерність “силою природи”.

У 2022 році акторка зазначила, що у неї та Лоудена “дуже схожі смаки”, і вона повністю довіряє його думці.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Він типовий шотландець, який завжди прагне розв’язати проблеми, – охарактеризувала партнера Сірша Ронан.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-30 18:29:07