Україна і світ

Сім’я Байдена звинувачує його помічників у провальних дебатах – Politico

Члени сім’ї Джо Байдена у приватних розмовах розкритикували його головних радників у передвиборчій кампанії, звинувативши їх у провалі на президентських дебатах, і закликали Байдена звільнити або понизити в посаді цих людей.

Про це повідомляє видання Politico.

Невдоволення сім’ї Байдена

За словами трьох осіб, які поінформовані про сімейні розмови, але не брали в них безпосередньої участі, навряд чи варто очікувати, що Байден дослухається до порад щодо звільнення.

Зараз дивляться

Серед нарікань сім’ї: Байден не був готовий до переходу в атаку; він занадто загрузнув у захисті своїх досягнень, замість того, щоб окреслити бачення другого терміну; Байден перевантажений роботою і недостатньо відпочиває.

Повідомляється, що звинувачення торкаються наступних співробітників: старшої радниці Аніти Данн; її чоловіка Боба Бауера, адвоката президента; Рона Клайна, колишнього керівника апарату, який керував підготовкою до дебатів.

– Помічники, які готували президента, були з ним роками, часто десятиліттями, бачили його перемоги та виклики. Байден дуже довіряє їм, – заявив речник виборчого штабу Байдена Кевін Муньос.

Високопоставлений помічник Байдена також заперечує, що розчарування було спрямоване на Данн, Бауера і Клайна.

Невдалі дебати Байдена

Союзники Байдена і його оточення намагалися знайти різні причини невдалого виступу президента на дебатах, зокрема те, що президент був хворий, надмірно підготовлений і те, що модератори CNN не змогли зробити фактчек заяв колишнього президента Дональда Трампа.

Один зі співрозмовників наголошує, що сім’я Байденів хотіла, щоб президент продовжив передвиборчу кампанію, а не завершив свою кар’єру катастрофічним виступом на дебатах проти Трампа.

Крім того, за словами кількох людей, передвиборчий штаб Байдена дуже розлютився на CNN через те, як були проведені дебати. Найбільше скарг було на те, що модератори зрідка перевіряли на правдивість заяви Трампа.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-01 10:41:40

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин