Україна і світ

Селін Діон відвідала прем’єру фільму про своє життя – співачка не змогла стримати сліз

Канадська співачка Селін Діон відвідала показ документального фільму Я: Селін Діон. Зал аплодував виконавиці стоячи, що довело її до сліз.

Селін Діон розплакалася на прем’єрі фільму про своє життя

У Нью-Йорку відбувся показ фільму Я: Селін Діон, у якому розповідається про те, як співачка долає труднощі, пов’язані з хворобою. Для виходу в світ Селін обрала кремовий топ і довгу спідницю в тон. Образ вона доповнила аксесуарами.

Під час тривалих овацій на прем’єрі артистка розплакалася. Вона подякувала всім, хто був поруч біля неї останнім часом.

Зараз дивляться

– Від щирого серця дякую всім вам за те, що ви були частиною моєї подорожі. Цей фільм – мій любовний лист до кожного з вас. Я сподіваюся побачити вас усіх знову дуже, дуже скоро, – сказала зі сльозами на очах Діон глядачам.

Режисером фільму стала Ірен Тейлор. У стрічці розповідається про період життя Селін після того, як вона дізналася про свою невиліковну хворобу – синдром ригідної людини.

До слова, цей діагноз співачці встановили в 2022 році, проте Селін Діон зізналася, що приховувала хворобу протягом 17 років. За словами зірки, вона таємно боролася із синдромом м’язової скутості, оскільки майже два десятиліття не могла знайти часу, щоб зайнятися своїм здоров’ям.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-18 14:11:46