Україна і світ

Ребров оцінив суперника та розповів про травму Миколенка

Головний тренер збірної України з футболу Сергій Ребров поділився очікуваннями перед стартовим матчем на Євро-2024 проти команди Румунії.

Про це він сказав під час передматчевої пресконференції у Мюнхені.

Ребров про майбутню гру з Румунією та травму Миколенка

Сергій Ребров підтвердив, що захисник збірної Віталій Миколенко пропустить гру проти команди Румунії, але висловив сподівання, що футболіст повернеться на поле якнайшвидше.

Зараз дивляться

За словами тренера, для синьо-жовтих дуже важливо брати участь у чемпіонаті Європи з футболу.

— Я вважаю, що для України дуже важливо бути на цій сцені. У нас у країні футбол нині не на першому місці. Для всіх футболістів початок гри на турнірі є великим задоволенням, хоча це й важкий час, – сказав Ребров.

Наставник збірної України також відзначив майбутнього суперника. Він сказав, що команда Румунії досягла успіху, а в її складі дуже швидкі виконавці, які, “по суті, вивели збірну на Євро-2024”.

Ребров відзначив, що після року роботи у команді, гравці стали набагато краще розуміти, що “ми намагаємося від них отримати”. Він також сказав, що ми повинні поважати наших суперників і сконцентруватися на кожному матчі.

— Війна в нашій країні дає більше мотивації нашим футболістам. Коли ти тут, щоб показати дух України, — це дуже важливо. Цей турнір дійсно про дух нашої країни, — сказав Ребров.

Перший матч на Євро-2024 збірна України проведе у понеділок, 17 червня, проти команди Румунії на стадіоні Альянц-Арена. Факти ICTV розповідали, де дивитися матч Румунія – Україна у групі E.

З детальним календарем і розкладом матчів Євро-2024 ви можете ознайомитися у нашому матеріалі.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-06-16 19:35:40

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин