Україна і світ

Переможемо тільки разом: Григорій Бакланов став другом ДШВ


Актор театру і кіно, зірка серіалу Спіймати Кайдаша на СТБ Григорій Бакланов тепер також з гордістю називає себе другом ДШВ. Він підтримав всеукраїнську платформу зі збору коштів для Десантно-штурмових військ ЗСУ.

Григорій Бакланов став другом ДШВ

Актор наголосив, що українські десантники зараз потребують нашої активної допомоги. Це можна робити на постійній основі, долучившись до проєкту Друзі ДШВ.

– Ми можемо перемогти тільки разом, якщо не втратити тієї єдності, яку ми відкрили в собі 24 лютого. Але з плином часу активність спадає. Та на жаль, не спадає кількість втрат та жертв, які відбуваються кожен день, – акцентував Григорій Бакланов.

Він додав, що підтримувати фінансово можна як конкретну бригаду, так і Десантно-штурмові війська в цілому.

Зараз дивляться

– Це буде як така собі підписка, але вона буде найсуттєвішою і найважливішою, яку ви могли б оформити. До того ж за постійний донат ви будете отримувати подарунки, – зазначив Григорій.

Що отримають друзі ДШВ

Тим, хто допомагатиме десантникам, підписавшись на автоматичні щомісячні донати, гарантовані приємні презенти. Друзі ДШВ, які щомісяця донатимуть від 100 грн матимуть віртуальний бейдж, від 500 грн – наліпку на авто, від 5 тис. грн – фірмову чашку.

Підписуючись, ви самі вказуєте суму, яку будете кожен місяць переказувати на підтримку десантно-штурмових військ ЗСУ. Усі зібрані кошти підуть на забезпечення бійців не лише сучасним озброєнням, а й медичними послугами.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Вікторія Дорошенко


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-09-02 15:00:45