Україна і світ

Пауза в засіданнях Верховної Ради цього тижня – причина

Верховна Рада працює в режимі тривалого пленарного засідання після повномасштабного вторгнення, що дає можливість народним депутатам зібратися в будь-який момент. Перерва у засіданнях виникла через необхідність роботи нардепів у місцях дислокації військових.

Формат роботи Верховної Ради цього тижня

Очільник фракції Слуга народу у Верховній Раді України Давид Арахамія заявив, що тривале пленарне засідання дозволяє оперативно реагувати на зміни безпекової ситуації, важливі дедлайни чи особливості ухвалення рішень партнерами.

За його словами, неможливо скасувати те, що триває по факту та згідно з регламентом. Водночас він розповів про плани на найближчий час.

Зараз дивляться

Арахамія зазначив, що за аналогією роботи на округах нардепи більше працюватимуть з військовими на передовій, у навчальних центрах і пунктах постійної дислокації.

– Зараз у цьому напрямку для депутатів є термінове і важливе завдання, яке напряму впливає на допомогу партнерів. Коли воно буде виконане, тоді вони повернуться до роботи в сесійній залі, – стверджує Арахамія.

Він запевняє, що подібні ініціативи не можуть та не повинні анонсувати з питань безпеки. Він закликає колег ненадовго пожертвувати комфортом та побувати в місцях, де можуть завдати удару в будь-який момент, щоб зрозуміти це.

Вдень 5 березня стало відомо, що Верховна Рада України перенесла заплановані на 6 – 8 березня засідання.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-03-05 17:38:16

Магазин автозапчастини AvtoBot м.Ніжин