Україна і світ

Партизани і кримчани допомогли атакувати аеродром Саки – за даними ЗМІ, знищено Су-30СМ

Партизани руху АТЕШ разом із мешканцями тимчасово окупованого Крим допомогли Силам оборони України завдати удару по військовому аеродрому Саки у Криму.

Про це йдеться у повідомленні партизанського руху АТЕШ у Telegram-каналі.

Удар по аеродрому Саки: допомога партизанів

В АТЕШ зазначили, що 26 липня Сили оборони завдали удару по військовому аеродрому окупантів використовуючи інформацію, надану їхніми агентами.

Зараз дивляться

— Наші дані допомогли у плануванні та здійсненні удару, що призвело до знищення складу боєприпасів, радіолокаційної станції, пускової установки, системи ППО та військовослужбовців ЗС РФ, – йдеться у повідомленні.

Там додали, що цей успіх був би неможливим без допомоги кримчан. Їхня інформація відіграє ключову роль у знищенні сил окупантів.

Журналіст Андрій Цаплієнко повідомив, що в результаті атаки Сил оборони 26 липня на аеродром Саки був знищений Су-30СМ та, імовірно, уламками уражений ще один Су-30СМ.

Атака на аеродром Саки: що відомо

Уночі 26 липня удару по аеродрому Саки у Криму завдали підрозділи ракетних військ Збройних сил України спільно з іншими складовими Сил оборони.

Згодом удар по аеродрому Саки підтвердили в Генеральному штабі ЗСУ. За свідченням місцевих, гучні звуки було чути з боку Добрушиного, Євпаторії, Новоозерного, Новофедорівки та Сак.

Фото: Андрій Цаплієнко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо побачили помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-28 15:26:06