Україна і світ

Олег Винник вийшов на зв’язок із шанувальниками – що сказав артист Співак Олег Винник записав відеозвернення до шанувальників, в якому висловився про своє повернення на сцену. 15 Серпня, 15:25


Український співак Олег Винник уперше за довгий час вийшов на зв’язок із шанувальниками. Він записав відеозвернення, в якому висловився про своє повернення на сцену.

Олег Винник звернувся до шанувальників – відео

Винник подякував фанатам, які, попри паузу в кар’єрі артиста, продовжують вірити в нього та чекають на нові пісні.

– Я хочу вам подякувати, що ви зі мною, за те, що вірили, вірите, що залишаєтеся зі мною. Ніхто не пішов. За те, що при такій страшній годині, при цій клятій, лютій війні в нашій країні ви ніколи про мене не забували. Дякую за ваші подарунки на день народження і не тільки, з вами не пропадеш, – сказав Олег.

Зараз дивляться

Артист анонсував пісню Мої люди, прем’єра якої запланована на 23 серпня. За словами Винника, у цій композиції він заспівав про “наболіле”.

– Я – та людина, яка співає про наболіле – про своїх людей. Я теж відношу себе до своїх людей. Знаю, що ви вірите, і ніхто мене ніколи не шукав. Я знаю, що ви ніколи не ставили ніяких запитань: Де ти, Олеже? Що ти? Як ти? Що з тобою? Усе в Олега, слава Богу, уже нормально. Тільки сентиментальність з’явилася, – поділився співак.

Наприкінці відео Винник подякував українським захисникам та захисницям, які дають відсіч російській агресії.

– До перемоги разом. Разом ми все зможемо. Це нові часи. Це горе, яке ми переживемо. Після величезного горя буде величезне процвітання, – наголосив артист.

Раніше у команді Олега Винника пояснили, чому після 2,5 років мовчання він вирішив повернутися на сцену.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

За словами голови офіційного фан-клубу артиста Валерії Барон, пауза в кар’єрі насамперед була пов’язана зі станом здоров’я Винника. Наразі ж артист відновлюється після хвороби і повертається до творчості.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-15 15:39:04