Україна і світ

Океан Ельзи feat Yaktak, Kola, Shumei, Jerry Heil – Той день: премʼєру кліпу дивитися онлайн

Лідер гурту Океан Ельзи Святослав Вакарчук заспівав свій хіт Той день з чотирма молодими музикантами – Kola, Yaktak, Jerry Heil та Shumei. Пісня зазвучала по-новому за 24 роки після виходу альбому Янанебібув, що є культовим для фанатів творчості ОЕ.

Як звучить нова версія треку Той день

В описі до композиції йдеться, що вона отримала “нове звучання, емоцію та, найголовніше, нове значення”. Вона дійсно відрізняється від оригінального варіанту, адже кожен з артистів додав до пісні щось своє.

 – У ній – спільне, одне на всіх бажання та переконання українців – наш Той День обов’язково настане! – пояснила творча команда.

Зараз дивляться

Реакція мережі на нову версію пісні Той день

Шанувальники оцінили музичну колаборацію Океану Ельзи з Kola, Yaktak, Jerry Heil та Shumei. Ця пісня одразу занурила в спогади фанатів, які люблять її з часів першого релізу.

  • Вчора слухала цей трек оригінал, що тут сказати. Це геніально. Дякую ОЕ за дитинство під їхню музику.
  • Сила! Дякую і вітаю з ювілеєм! P.S. Однаково, найкращий варіант – коли співає тільки Слава.
  • Дякую! Дякую! Дякую! Обожнюю Океан Ельзи усе своє життя, разом із вами усі ці роки! Дуже класна колаборація з молодими артистами, усі – неймовірні. Слава Україні!
  • Ой, яка класна колаборацiя! Нове дихання у витриманого часом хiта!
  • Моя найулюбленіша пісня Океану Ельзи з усіх. З дитинства люблю її найбільше. Навіть, коли починав ходити на заняття з вокалу, вона була найпершою, яку я почав вчити. Дякую, Святославе, що згадуєте про свої давні легендарні хіти й надаєте їм нового звучання.

Цієї осені один із найулюбленіших гуртів українців відзначатиме 30-річний ювілей. Такий особливий день ОЕ відзначить концертами, що відбудуться у столичному Палаці спорту.

Фото: скрин з кліпу Той день

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-09 11:29:06