Україна і світ

Оформлюйте щомісячну підписку: Оля Атанасова поповнила спільноту друзів ДШВ


Акторка театру та зірка серіалу Кохання та полум’я на СТБ, Папаньки Оля Атанасова долучилася до проєкту Друзі ДШВ. Це всеукраїнська платформа, на якій кожен може підтримати українських десантників донатом.

Оля Атанасова стала другом ДШВ

Акторка закликала свою аудиторію не бути байдужими та оформити підписку на автоматичні щомісячні донати, адже регулярна підтримка є більш ефективною у боротьбі зі спільним ворогом.

Усі кошти будуть спрямовані на потреби Десантно-штурмових військ, зокрема на купівлю дронів, засобів РЕБ, автівок та іншого спорядження, яке необхідне нашим героям.

Також на платформі Друзі ДШВ є можливість зробити разовий донат – ви можете підтримати як окрему бригаду, так і військо загалом.

– Друзі, тільки разом ми можемо перемогти. Тож закликаю вас стати другом Десантно-штурмових військ і підтримати наших героїв щомісячним донатом через платформу Друзі ДШВ. Ви можете зробити разовий донат або оформити щомісячну підписку. Ми закликаємо оформити щомісячну підписку, – сказала Атанасова.

Оля зазначила, що за щомісячні донати українці отримають цифрові нагороди або подарунок у вигляді мерчу ДШВ.

– Стань другом ДШВ та підтримай наших військових щомісячним донатом через платфому Друзі ДШВ, – додала акторка.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Платформу Друзі ДШВ вже підтримали десятки знаменитостей, які мають свідому позицію та роблять усе, щоб наблизити перемогу України у війні з РФ. Днями зіркову спільноту ДШВ поповнив Тімур Мірошниченко, ведучий телепроєктів 1+1 media.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-10-21 10:29:44