Львівський портал

«Укроборонпром» призначив нового очільника

Наглядова рада Акціонерного товариства «Українська оборонна промисловість» призначила на посаду генерального директора товариства Олега Гуляка. Про це Львівському порталу повідомили у пресслужбі «Укроборонпрому».

Там розповіли, що на посаду гендиректора претендували понад 20 осіб, з яких до шортліста потрапили три кандидати. З ними наглядова рада провела фінальну співбесіду та визначилася з кандидатурою.

«Олег Гуляк добре знає нагальні потреби війська, є досвідченим керівником. Головні завдання, які стоять тепер перед ним, – збільшувати обсяги виробництва і надалі, завершити реформу державного сектору ОПК і побудову ефективної антикорупційної інфраструктури»,  зазначив міністр з питань стратегічних галузей промисловості Герман Сметанін.

Біографічна довідка

Олег Гуляк народився 8 січня 1972 року в місті Новий Буг, що на Миколаївщині. Закінчив військове училище і почав службу в 1993 році у 1-й аеромобільній дивізії на Одещині, де був заступником командира розвідувальної роти.

З 2004 по 2005 рік служив начальником штабу 72-го окремого механізованого батальйону українського миротворчого контингенту в Іраку. У 2005 році його призначили командиром цього батальйону.

У 2021 році Гуляка призначили Командувачем Сил Логістики ЗСУ, але в лютому 2024 року його звільнили з цієї посади. З липня 2024 року працює радником в «Укроборонпромі», а у вересні став виконувачем обов’язків генерального директора.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Фото: Міноборони

Джерело: Інформаційна агенція «ЛЬВІВСЬКИЙ ПОРТАЛ»
2024-10-21 11:03:27