Україна і світ

Ніколи не “зберігала цноту” для когось: співачка Sowa про перший секс


Українська співачка Sowa (Діана Горбяк) нещодавно зізналась, що хотіла б втратити цноту з таким чоловіком як ветеран війни Олександр Терен. Він, до речі, є головним героєм романтичного реаліті Холостяк 13.

В ексклюзивному коментарі Фактам ICTV Sowa поділилася думками про перший секс, а також розповіла, якого чоловіка хоче бачити поряд з собою.

Sowa про перший секс

Співачка зізналась, що в неї ніколи не було бажання позбутися цноти задля її відсутності. За словами Sowa, у неї були одні тривалі стосунки з партнером, однак у них не дійшло до фізичної близькості. Дівчина вирішила не квапитися, адже не відчувала, що була готова до інтиму на ментальному рівні.

Зараз дивляться

– Я ніколи не “зберігала цноту” для когось. Я просто слухала своє тіло. Є певні стереотипи в суспільстві, що якщо ти ще не ведеш статевого життя, то з тобою щось не так, чи вже “стара діва”. Для мене це повна нісенітниця. Інтимне життя – це точно не причина, за якою варто визначати людину, – сказала Sowa.

Як зазначила співачка, вона є не дуже тактильною людина, адже не любить довгих доторків, і їй важко відкритися комусь повністю.

– Я знаю, що насправді є чимало дівчат 20+, які не мали близьких стосунків із партером. Не з причин, що вони “зберігають” перший раз для когось, а з причин, що просто не зустріли ще ту людину, та не зійшлися для цього моменту обставини. І це абсолютно нормально, – наголосила Sowa.

Sowa

Фото: PR

Sowa про майбутнього чоловіка

За словами співачки, вона ніколи не фантазувала, якого чоловіка візуально хоче бачити поряд з собою. Однак для дівчини важливо, щоб у стосунках вона відчувала безпеку.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

– Для мене є один важливий аспект: відчувати безпеку від партнера. Його залученість інтересів в моєму житті та прийняття. З масштабними амбіціями та трішки творчим хаосом всередині. А ще, щоб мій партнер був готовим до мого шаленого ритму життя і до моєї мами! – додала Sowa.

Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-08-16 11:18:59