Україна і світ

Наталка Денисенко відреагувала на хейт за пост після атаки 8 липня

Акторка Наталка Денисенко прокоментувала свій пост, написаний як реакцію на масовану ракетну атаку 8 липня. У ньому знаменитість зауважила, що висловить “непопулярну думку”, закликавши транслювати позитив.

У відповідь на це вона отримала чимало негативу. Врешті Денисенко не витримала шквалу хейту, що несеться на неї в мережі та пояснила, що мала на увазі.

Наталку Денисенко захейтили за пост про позитивне мислення

Після того, як російські ракетні обстріли забрали життя багатьох людей у різних містах України та зруйнували один з корпусів дитячої лікарні Охмадит, акторка поділилася з шанувальниками власними думками. Зокрема вона поміркувала про “гру жертва-тиран”, енергетику, що сповнює українців, і те, у що її треба трансформувати, щоби врятувати своє фізичне і ментальне здоровʼя.

Зараз дивляться

Допис, що мав налаштувати на позитив, спричинив зворотну реакцію. Багато хто з підписників дуже різко відреагував на пост Наталки. Щоправда, були й ті, хто зрозумів його, як заклик не руйнувати себе негативом.

  • А я думала, що війну почав путлер, а виявляється – енергія гри “жертва” і ” тиран”. 
  • Цим дописом Наталка хотіла сказати, щоби ми – українці – обʼєднувались не лише під час великого горя і не завдяки ненависті, – розділилися думки в коментарях.

Наталка Денисенко відповіла на критику

Денисенко поділилася, що опинилася під хвилею хейту, що продовжував литися на неї і коментарях під постом та в приватних повідомленнях. Найбільше її обурило, що в медіа її допис розцінили як просування російських наративів та підтримку думки про “один народ”.

– Я в жодному разі не підтримую Росію Не підтримую росіян, ніякі російські наративи я не пропагую. Я пропагувала те, щоби ми з вами тримали свій стан, не виливали одне на одного бруд і ненависть – те, що зараз і відбувається, в принципі, зі мною, а тримали свій стан, щоби ми допомагали одне одному, щоби ми любили одне одного, щоби ми направляли свою енергію всередину нашої країни, об’єднувалися. Це зовсім інша логіка – не щастя, мир, любов, ми – браття. Ні, я такого не казала. Я казала зовсім про інше, – запевнила Наталка Денисенко.

Пояснювати свою позицію та вислови довелося не лише їй. Блогер Олександр Волошин також вирішив відреагувати на хейт, що виник після того, як низка українських інфлюенсерів поширила публікації зі звинуваченням влади “з обох сторін” та закликала до переговорів.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Якщо ви побачили помилку в тексті, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Cntrl + Entr.


Джерело ФАКТИ. ICTV
2024-07-10 16:37:08